O conductă de energie spirituală

234Întrebare: Ce se întâmplă în momentul în care cineva alege cum să transmită corect informații altora, adică nu ține un discurs prelungit, ci vorbește prin inima sa? Să spunem că atunci când vorbești, dai anumite sentimente prin cuvintele tale. Ce se întâmplă în acel moment?

Răspuns:  În acel moment exist în interiorul cuvintelor mele, în interiorul acestor acțiuni. În acel moment sunt conectat cu treapta superioară. De acolo, energia superioară trece prin mine către cel cu care vorbesc. Energia superioară lucrează asupra acelei persoane în măsura în care dorește să audă și să fie de acord cu mine. Dacă nu, energia superioară nu va acționa asupra lui chiar dacă el ascultă.

Prin urmare, totul depinde de relația dintre oameni. Nu poate exista nicio constrângere.

Observație: Tu faci acest lucru în mod conştient, dar elevul tău pur și simplu vorbește cu cineva și transmite informațiile. Este clar că se transmite parțial pe el însuşi.

Comentariul meu: Nu, nu contează. „El însuși” este într-o măsură foarte mică, chiar dacă spune multe prostii. În general, el este legat de grup și de mine și prin aceasta, de treapta superioară.

Despre orice ar vorbi el se manifestă în continuare mai pozitiv faţă de ascultătorii săi. În acest caz, este pur și simplu un canal chiar dacă spune ceva de la sine. Nu contează. Nu are nimic de spus de la sine.

Vorbește în cuvinte simple despre ceva ce a auzit și poate că încă nu înțelege clar ce noțiune este insuflată prin aceste cuvinte. Transmite energie.

KabTV „Am primit un apel. Dirijorul Energiei Spirituale” 12.04.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: