O conexiune senzorială care se ridică din interior

284.06Întrebare: Spuneţi că în timp nu vom avea nevoie de o conexiune la Internet, ci doar de una interioară, senzorială. Ce este aceasta? Să presupunem că sunt la câteva continente distanță de tine, cum ne vom conecta prin simţurile noastre în loc să o facem prin Facebook sau Skype de exemplu?

Răspuns: Nu veți simți nevoia unei conexiuni la Internet. Veți simți nevoia să vă ridicați de la aceasta la o conexiune mai internă unul cu celălalt. Ce folos să-ți trimit mesaje? Pentru că există o dorinţă interioară de a fi într-o conexiune mai strânsă (nu virtuală, ci spirituală) atunci când ne simțim telepatic. Suntem pur și simplu conectați prin această rețea.

Întrebare: Cum putem descoperi această rețea telepatică?

Răspuns: Este prin dorință, prin dorință reciprocă.

De obicei o astfel de dorință există la o mamă cu un copil. Ea simte ce i se întâmplă pentru că îl iubește, se străduiește pentru el și vrea să-l simtă tot timpul. Au între ei o rădăcină animalică deschisă (nu spirituală, ci animalică) pentru că ea l-a născut. La un moment dat a fost în ea; Din ea s-a născut o creatură mică și o simte.

Întrebare: Cum va fi dezvăluită tuturor o astfel de dorință?

Răspuns: Din cauza că s-a ridicat din interiorul nostru. Se dezvoltă și în noi. La urma urmei, în comparație cu natura minerală, vegetală și animală ne dezvoltăm și va trebui inevitabil să dezvăluim această conexiune care există inițial între noi în noi înșine. Acum încă se manifestă la un nivel scăzut ca o conexiune a urii, o dorință de a se folosi unul de celălalt, dar în final se va manifesta într-un mod diferit.

Întrebare: Deci acesta este un proces evolutiv natural. Nu va depinde de persoana însăși?

Răspuns: Nu, va depinde foarte mult de persoană. Altfel, dacă acest proces merge pe calea evoluției va fi în mod forțat și dureros, în care natura ne va împinge înainte cu tăvălugul dezvoltării, așa cum ne-a forțat de milioane de ani.

Dacă vrem să mergem mai repede, nu cu bățul spre fericire ci cu conștientizare, atunci trebuie să înțelegem natura, să anticipăm următoarele presiuni asupra noastră și să ne ajutăm în această dezvoltare. Este ca un copil inteligent care înțelege ce i se cere și realizează totul în avans, fără a aștepta pedeapsa. Iar pedeapsa nu este pedeapsă, ci pur și simplu constrângere pentru dezvoltarea corectă.

KabTV „Am primit un apel. Ce este tehnologia?” 27/02/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: