O nouă pagină în fiecare zi

Întrebare: În general, se crede că la începutul fiecărei sesiuni, este important să repetați pe scurt cele spuse în sesiunea anterioară. De ce nu faceţi asta?

Răspuns: Pentru că nu vreau ca cineva să înceapă o pagină nouă prin repetarea trecutului de pe vechea pagină. El nu are nevoie de asta. Trebuie să vină gol. Gol!

În Cabala, nu este ca în toate celelalte metode în care acestea repetă mai întâi materialul anterior și apoi merg mai departe. Începem în fiecare zi din nou.

Uneori se întâmplă să nu terminăm un subiect dintr-un anumit motiv. Atunci s-ar putea să repetăm ​​puțin. Dar, în general, nu. Despre aceasta se spune: „Fiecare zi va fi la fel de nouă în ochii tăi”.

Observație: În metodele convenționale, pentru a înțelege că elevii au memorat materialul, este foarte eficient să aveți sondaje, teste, exerciții. Nu verificați niciodată cunoștințele, nu efectuați teste sau examene.

Comentariul meu: Nu vreau să forțez elevii să memoreze. Vreau să simtă doar că trebuie să se schimbe intern. Pot rula teste ale modificărilor lor interne?

Observație: Uneori dai teme, dar nu le verifici niciodată.

Comentariul meu: Pentru ce? Cred că, dacă cineva vrea să fie elevul meu, trebuie să se gândească constant la ceea ce a auzit de la profesor.

Din „Abilitățile de management” KabTV, 24.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed