O opinie specială despre Cabala

587.01Întrebare: Există o opinie specială în Cabala și cum o poate folosi o persoană pe baza esenței înțelepciunii Cabalei?

Răspuns: Există o opinie specială în Cabala. Aceasta este opinia Creatorului, opinia naturii, care se caracterizează prin legile ei de neclintit, neschimbate, absolute și eterne. Nimeni nu le poate schimba, nu putem face nimic în privința lor.

Dacă o persoană înțelege acest lucru, atunci singurul lucru corect și rezonabil care îi mai rămâne este să se mențină pe sine și tot ceea ce are în jurul său care are liber arbitru, astfel încât să ajungă la echilibrul corect și la combinația corectă cu natura. Asta e tot.

Trebuie să înțelegem că ne aflăm într-o rețea de conexiuni rigide. În momentul în care ne îndepărtăm de ea, schimbăm ușor unghiul și facem o rotație minimă de fază sau o schimbăm una față de alta, transparența se schimbă imediat și are loc o întrerupere.

Trebuie să ne străduim să ne asigurăm că toată energia superioară trece peste noi. Odată ce ne putem hrăni cu această energie nesfârșită, nu vom avea nevoie de petrol, gaz, cărbune sau orice sursă de energie pentru noi înșine, toate vor dispărea complet. Va exista o tehnologie complet diferită a vieții.

Dar pentru aceasta, trebuie să înțelegem legile naturii și să încercăm să le respectăm, pentru că în acest caz, vom putea primi de la ea în mod direct tot ceea ce ne dorim, fără a ne ascunde.

KabTV “Am primit un apel. Opinie personală” 28.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: