Opoziţie față de Cabala

963.6Comentariu: Conform clasificării sectelor, se afirmă: „Lumea se îndreaptă către dezastru și numai grupul știe cum să o salveze”.

Răspunsul meu: Nu doar grupul, ci și Cabaliştii care au descris-o în cărțile lor. Prin urmare, puteți apela nu la noi, ci la cei care au scris-o: Rav Kook, Baal HaSulam, Agra, Ari, Rashbi în Cartea Zohar și așa mai departe. Acest lucru este scris și în Profeți cu referire la timpul nostru.

Mai mult, există documente din care nu te poți sustrage deloc. Dar oamenii închid ochii la ele spunând: „Nu înțeleg nimic, sunt mistici, sunt o sectă”. Dar asta va trece, vă asigur. Nu avem altă opțiune decât să continuăm și să eradicăm treptat această respingere față de Cabala printre oameni.

Cabala este anti egoistă și prin urmare se dovedește că este împotriva oricărei persoane, împotriva naturii lor. Cum o poate lua cineva atunci când este materia cea mai urâtă, cea mai disprețuită învățătură, care îţi spune în mod constant: „Trebuie să te schimbi, să faci constant asta și asta.” Iar tu  nu vrei să faci aceste lucruri.

Îi înțeleg pe acești oameni pentru că le spun că trebuie să facă ceva împotriva dorințelor lor.

KabTV “Am primit un apel.Cabala despre culte” 12/18/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: