Originea întrebărilor

961.2Întrebare: Ati cerut răspunsuri la întrebările dvs. de la Rabash?

Răspuns: Nu. Faptul este că există momente în care un student nu poate formula o întrebare; nu există nicio cerință corespunzătoare în el. Acest proces este cumulativ și gradual. Se întâmplă să treacă luni sau chiar ani până când apare în el o cerere prin intermediul profesorului către Creator..

În plus, are o mulțime de întrebări pe care nu le poate exprima. Uneori există ceva în noi, dar nu poate fi exprimat. Aceste întrebări rămân în interiorul elevului, iar el nu vrea să le pună profesorului. Ceva îl reține.

Există multe stări în care nu există întrebări pentru Creator. Se pare că ceva se ascunde de noi. Există un fel de protecție, izolare și distanță și nu există nicio modalitate de a trece peste ele. Studentul poate fi în astfel de stări ani de zile.

Între timp, profesorul poate pleacă într-o altă lume. Rămân întrebările. Depinde de student cum le poate prezenta Creatorului.

Dar cursurile zilnice serioase îl pregătesc să se miște independent și să identifice aceste întrebări chiar și după plecarea profesorului.

KabTV “Secretele Cărţii Eterne” 2/12/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: