Partea evolutiei tale

Întrebare: Cum ar trebui să reacţionam la senzaţiile care apar ca rezultat al acţiunilor Creatorului?

Raspuns: Ele sunt rezultatul contactului cu Lumina de Sus, cu Creatorul. Dar, din nou, ar trebui să ne amintim că Creatorul este neschimbat si numai eu ma pot schimba, ca urmare a Reshimot (gene informaţionale) desfăşurate în mine una după alta.

Prin urmare, eu pot exercita efort numai în schimbarea Reshimot-urilor. Procedând astfel, accelerez dezvoltarea lor si le vad pe cele dorite. Eu nu sunt împotriva dezvoltării mele, sunt in totalitate pentru ea, deşi îmi dau seama că nu este uşor şi necesită efort, ca în orice dezvoltare. Sunt dispus să o fac.

Cum ma pot dezvolta atunci? O fac prin implicarea în grup. Cu ajutorul grupului, încep sa realizez importanţa dezvoltării mele, ei imi dau puterea sa rezist. Aceasta este ceea ce noi numim gradul de conştientizare a obiectivului. Pana la urma, în cazul în care obiectivul este mare în ochii mei, eu sunt pregătit pentru asta în ciuda rezistentei corpului meu. Importanţa îmi dă putere.

Dacă mă includ cu adevarat în dorinţa prieteniilor mei , atunci nu am nici o problema in accelerarea dezvoltării mele. Nu avansez pe calea suferinţei, când din cauza mea neconcordanţei cu Reshimo trezite,imi este provocata durere.
Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 2/4/2011, Scrieri de Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: