Păstrează inspiraţia

Întrebare: Putem crea un dispozitiv practic bazat pe ateliere, care să ne ajute după ce ne dispersăm şi ne întoarcem acasă?

Răspuns: Am vorbit deja despre acest dispozitiv practic. Continuaţi să vă menţineţi în această stare în care rămânem în timpul congresului. Este necesar să ne asigurăm că drumul de întoarcere nu ne influenţează. Nimic mai mult nu este necesar şi, chiar dacă drumul de întoarcere are o influenţă, ne agăţăm de conexiune. Nu vă puteţi imagina cât ne va ridica opoziţia noastră.

Trebuie să ne agăţăm de frânghia care ne ridică în acest timp târziu, când mediul (lumea întreagă cu gândurile sale, lipsurile şi obiectivele sale) ne dă înapoi. Prin urmare, trebuie să ne agăţăm mai puternic de grupul care merge înainte, astfel ca aceste gânduri care ne trag în jos să nu ne smulgă de la el.

Imaginaţi-vă asta. Chiar dacă rezistăm pe o poziţie într-o perioadă scurtă de timp, în ciuda acestui lucru, ne ridicăm mai sus. În mod special astăzi, această mişcare spre înainte se va realiza de către persoanele care se agaţă de grup. Am efectuat o anumită muncă asupra voastră şi acum este rândul vostru să munciţi. Conectaţi-vă la “staţia de alimentare” şi veţi fi umpluţi de inspiraţie. Acum, cu ajutorul acestei inspiraţii pe care aţi primit-o în potenţial, trebuie să o realizaţi măcar un pic. Altfel, ea se va dizolva cu consecinţe negative.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed