Pentru ce este responsabil omul ?

Întrebare: Cum influenţează gândurile rele viaţa şi de ce omul este responsabil pentru aceasta, dacă ele îi sunt trimise de Creator ?
Răspuns: Omul nu este responsabil pentru nimic, cu excepţia unui singur lucru : realizarea oportunităţii care îi este trimisă pentru a deveni independent şi a se înălţa la spiritualitate.

Numai aici are liberă alegere. Oriunde altundeva, este complet sub influenţa forţelor de sus. Le îndeplineşte instrucţiunile fără să înţeleagă că este o marionetă.

Întrebare: Rugăciunile părinţilor influenţează destinul copilului ? Sunt copiii responsabili pentru ce au făcut părinţi lor ?
Răspuns: Nimeni nu este responsabil pentru nimic. Omul nu este responsabil nici măcar pentru ce a făcut ieri. Mai mult, nu este responsabil pentru faptele altora. Acestea sunt irelevante omului. El trebuie doar să se întoarcă către Creator şi să discearnă lucrurile în relaţie cu El, pentru că este condus în totalitate de Creator.

Nu ascund aceste lucruri pentru ca oamenii să simtă un pic despre ce vorbeşte în mod direct şi deschis înţelepciunea Cabala.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 20.03.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: