Personalitate disociativă

276.01Întrebare:: Unii oameni au tulburări mentale și cred că sunt în lumile spirituale. Un cabalist care a atins spiritualitatea simte de asemenea o anumită dualitate. Unde este granița dintre instabilitatea mentală și realizarea spirituală?

Răspuns: Oamenii vin la mine și îmi spun: „Sunt deja în lumea infinitului. Eu am corectat totul, dar ce spui despre tine?” Există impresii atât de interesante pe care le oferă omul despre sine! Din exterior desigur poți vedea sau nu poți vedea dacă el este în spiritualitate. Dacă este un străin, se poate ascunde.

De obicei fiecare dintre noi vede lumea superioară cu simțul său interior, cu calitatea dăruirii dezvoltată în el, doar dacă a intrat deja în contact constant cu natura superioară și Creatorul i s-a revelat și nu doar pentru o clipă. .

Până la urmă, dacă își dorește cu adevărat sau suferă mult, poate simți implicit manifestarea forței superioare pentru o perioadă scurtă de timp. Dar acesta nu este o simţire evidentă al Creatorului, ci un sentiment de căldură în care intri.

O persoană cunoaște și înțelege clar spiritualitatea doar atunci când a trecut deja bariera dintre cele două lumi. Cum poți determina dacă cineva se află în spatele barierei sau nu? — Prin calitatea dăruirii și a iubirii, care îl îmbrățișează constant față de toată lumea. Dar poate fi și înșelător.

KabTV “Am primit un apel.Personalitate disociativă” 21.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: