Popoarele lumii și Țării Sfinte

Observație: Dacă ne întoarcem la istorie, poporul Israel a fost creat pe o bază ideologică din zeci de triburi ale Babilonului antic. Prin urmare, Israelul este cel care are dorința de realizare spirituală.

Comentariul meu: Acest lucru este adevărat, dar nu numai ei. Există oameni care nu au absolut nimic de-a face cu Israelul, cu evreii, cu pietrele noastre străvechi și totuși au un sentiment special când vin pe acest pământ.

Faptul este că suntem cu toții fragmente ale unui suflet spart numit Adam, care a fost odată unul. Este o structură spirituală care conține absolut toate popoarele lumii, toți oamenii fără excepție, oriunde s-ar afla, oriunde trăiesc.

Întrucât întreaga umanitate evoluează în mod constant, oamenii, chiar și cei care sunt încă la un nivel destul de primitiv de dezvoltare în societățile lor mici și închise, încep să simtă că unele fenomene speciale se întâmplă în acest loc din lume și sunt atrași aici.

Aceștia pot fi oameni din adâncurile Africii, Australiei sau Oceania care nu au întâlnit niciodată evrei sau nu au auzit nimic despre Israel. Dar dintr-o dată, ceva îi atrage aici și vin.

Din „Analiza de sistem a dezvoltării poporului Israel”  KabTV 25.11.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: