Pregătirea pentru viața spirituală

522.01Întrebare: Poate cineva să citească Cartea Zohar nu în limba originală, ci în traducere?

Răspuns: Nu contează. Puteți citi în orice limbă și nici nu contează cât de mult înțelegeți. Strădania ta pentru atingerea obiectivului chiar fără a înțelege ceea ce citești trezește forțe care te schimbă, iar acest lucru este foarte important. Tu cauți să realizezi ceva spiritual.

Există multe cărți și alte informații despre Cabala în arhiva noastră de pe Internet. Este accesibil tuturor, deoarece fără cunoștințe de bază, încă nu puteți exista în lumea spirituală, așa cum o omul obișnuit nu o poate face fără cunoștințe de bază despre aritmetică, fizică și alte subiecte.

După ce le-a studiat în primii 10-15 ani de viață, el poate funcționa deja în siguranță în lumea noastră. Și dacă în copilărie a fost aruncat undeva în pădure și iese de acolo peste 15 ani, nu va mai putea trăi în această lume.

Prin urmare, trebuie să pregătim omul pentru viața spirituală. Acesta este scopul cantității uriașe de informații pe care le avem pe internet și în cărți, astfel încât să o poată cunoaște cel puțin puțin. Acest lucru este suficient pentru a începe să fie atras în revelația superiorului.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar” # 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: