Prin toate lumile fara nici o granita

Intrebare: Anexandu-mi dorintele altor oameni, ma extind pe interior, dar nu simt inca doar ce se intampla in interiorul meu? Exista vreun punct in existenta in care simt ce se intampla in afara ea?

Raspuns: Desigur ca este! Mai mult, il simti mai mare decat te simti pe tine acum in aceasta lume. Imagineaza-ti ca ai vedea ce se intampla la mii de kilometrii in fata ta la fel cum vezi la un metru in fata ta. Nu exista diferenta si nu exista distanta!

La fel cum vezi un obiect extern tie, esti capabil sa vezi prin el, sa vezi tot ce se intampla in interiorul lui la fel ca toate cauzele si efectele. Asta se numeste realizare. In spiritualitate nimic nu este ingradit de spatiu sau de profunzimea realizarii. Cauza si efectul fenomenului pe care il observi nu iti este ascunsa; le vezi toate dimensiunile si calitatile.

De aceea se numeste realizare , care este  perceptia si intelegerea de final cea mai mare. Este imposibil sa o compari cu ceva din lumea noastra pentru ca in lumea noastra nu avem realizarea, si o cautam doar inauntrul nostru.

Din prima parte a Lectiei zilnice e Cabala 11/26/10, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: