Principalul lucru – Contact

Întrebare: Mishnah, care datează din secolele III-V e.n., descrie diferite tipuri de relații: „a mea este a mea și a ta este a ta”, „a mea este a ta și a ta este a mea” etc.

„Al meu este al tău, al tău este al tău” este un om drept și „al meu este al meu și al tău este al meu” este un păcătos. Dar cel mai rău este atunci când „al meu este al meu, și al tău este al tău.” De ce?

Răspuns: Pentru că îi îndepărtează pe oameni unul de celălalt și nu îi conectează nici măcar în calități negative. Și din moment ce ei nu au nici o modalitate de a înțelege relația dintre ei, tot ce rămâne este să-i respingă. În același timp, fac lumea să înghețe și îi permite să ajungă într-o oarecare stare comună.

Întrebare: Deci și starea de „a mea este a mea și a ta este a mea” este mai avansată?

Răspuns: Ca urmare, aceasta duce la o apropiere.

Observație: Acest lucru este dificil de înțeles.

Comentariul meu: Nu, o putem vedea în familii. Atunci când în cuplu sunt discuții contradictorii și chiar certuri , există contact și comunicare între ei. Iar în familiile în care decid că s-a terminat, nu există contact reciproc, nu se poate face nimic. Se îndepărtează unul de celălalt și, prin urmare, este necesar un divorț.

Observație: Aceasta înseamnă că tendința naturii este în a ne dezvolta spre o apropiere și o conexiune mai mare; prin urmare, orice fel de contact este binevenit. Indiferența și respingerea sunt în mod natural împotriva naturii.

Comentariul meu: Da. Principalul lucru este contactul și apoi implementarea corectă a acestuia.

Din „Abilități de comunicare KabTV, 30.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: