Profesorii spirituali

Întrebare: Pot evreii să devină profesori pentru toate persoanele care doresc înțelepciunea conectării?

Răspuns: Desigur, se spune că Israelul va fi o împărăție de preoți și un neam sfânt, și prin el toate națiunile lumii vor fi binecuvântate. Cu alte cuvinte, evreii vor deveni profesori pentru națiunile lumii în înțelepciunea de conectare și unificare a tuturor omenirii, astfel încât, cu această unitate, puterea de a o dezvălui va fi mai mare.

Dar acest lucru se va întâmpla numai după ce vor reconstitui mai întâi metoda pentru ei înșiși. Numai atunci ei o pot ei  transmite tuturor. Mai presus de toate, ei trebuie să descopere conștiința spirituală latentă din ei, ajungând la o stare permanentă de legătură între ei și de a deveni un tot unitar, iar apoi pot explica, învăța și transmite această caracteristică  elevilor.

Dar chiar dacă evreii ar ajunge la unitate şi nu ar fi implicaţi cu alţii, 70 de națiuni se vor afla în acord cu ei. Esența metodei nu constă  în ședință și studierea ea. Este unitatea de cunoaştere reciprocă, adeziune, conexiune, apropierea de fiecare parte, și de reciprocitate internă atunci când încep să se simtă ca un singur întreg, unificat. Dorințele lor egoiste vor începe să se topească la fel ca piesele de fier sau de aur, devenind un întreg.

Întrebare: Dar pentru orice persoană modernă aceasta pare înspăimântător, deoarece înseamnă pierderea  „sinelui”.

Răspuns: Dimpotrivă, persoana dobândește sinele său, deoarece el este unit cu toată omenirea. Sinele său creşte de opt miliarde de ori, iar acest lucru va fi de sine veșnic și desăvârșit.

Din emisiunea de pe KabTV „Ultima generaţie” 6/4/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: