Punctele de contact

Întrebare: Avem întâlniri ale femeilor în grup, dar uneori se pare că femeile au de-a face mai mult cu propriile lor întrebări. Bărbații spun deschis că nu simt o necesitate și o nevoie de la noi. Am încercat să avem întâlniri împreună, dar ele nu au fost cu adevărat de succes. Pe ce bază ar trebui să ne adunăm cu grupul de bărbați? Cum ar trebui să fie efectuate întâlnirile?

Răspuns: Ar trebui să vă adunați în principal pentru a discuta aspecte de ordin general, ca într-o familie: Ce ar trebui să facem cu centrul nostru, cu lecțiile noastre, cu copii, etc. Trebuie să discutăm despre asta. Trebuie să fie ședințe comune.

Orice altceva este muncă internă. Ar trebui să fie separată pentru bărbați și pentru femei. Femeile au nevoie să creeze în ele însele un vector, o direcție pentru aspirația lor prin intermediul bărbaților către Creator. Acesta este cel mai bun mod.

Atunci femeile vor începe să vadă cum bărbații se schimbă și devin tot mai serioși. Trebuie să-i tratați atât ca pe cei care conduc, cât și ca pe cei care sunt conduși. La fel ca și copiii noștri: Pe de o parte, ei sunt mai tineri decât noi, dar ne trag către avansare. Este la fel aici. Grupul femeilor crește în măsura asistenței lor fața de bărbați, iar prin bărbați, primesc Lumina, sau ca să fiu mai precis, ele primesc Lumina în legătura dintre cele două grupuri. Toată munca se face în general pe plan intern.

Din Convenția de la Harkov „Unindu-ne pentru a ne ridica” 18/08/12, Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: