Radiind iubire in lume

Intrebare: Daca vom continua sa muncim la unitatea noastra interioara si la interconexiune, ne vom iubi unii pe altii mai mult in lumea exterioara?

Raspuns: Da, insa asta nu ni se aplica doar noua, ci intregii lumi. De altfel, totul este un singur sistem. Daca la nivelul nostru (care este mai inalt decat al restului lumii) incercam sa tragem partile noastre spirituale mai aproape de unitate, facand asa, vom aduce, de asemenea, si partile materiale, adica oamenii, la unitate intre ei.

Intr-adevar, nu exista oameni si nu exista unitate sau fisura intre ei. Acestea sunt aceleasi suflete, doar ca se imagineaza pe e e insele si conexiunea dintre ele din perspectiva numita “aceasta lume”. Tot ceea ce vedem sunt exact aceleasi suflete, in aceeasi retea, doar ca ele se percep pe sine si reteaua conexiunii dintre ele ca fiind lumea noastra iluzorie.

Asadar, daca aspiram sa cladim aceasta conexiune, fiind in acest sistem comun cu ele, numai la un nivel inalt de constientizare si intelegere, in mod natural, aceasta va avea impact asupra tuturor celorlalti.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: