Răspunsuri la întrebările voastre, Partea 116

Întrebare: Am fost interesat de diferite credințe spirituale și metode spirituale timp de peste douăzeci de ani. La un moment dat, am dat peste cărțile despre înțelepciunea Cabalei și ceea ce au spus s-a potrivit cu ceea ce se întâmplă în viața mea într-o asemenea măsură încât am vrut să citesc sursele, și pentru asta am învățat ebraică astfel încât să pot citi literatura de specialitate.

Astfel, am citit în ebraică Talmud Eser Sefirot şi Arborele vieţii. Bineînțeles că nu am înțeles mare lucru, dar am impresia că îmi amintesc ceva. În ultimul timp, cu toate acestea, am început să observ multe lucruri și a fost foarte similar cu ceea ce am citit în cărțile de Cabala. Îmi amintesc descrierea cabalistă a lumii Atzilut, care este un rezultat al Luminii Directe, și Atik prin care lumina din lumea Ein Sof (Infinit) trece în lumea Atzilut. Aș dori să vă întreb dacă acest lucru este o experiență cabalistă a ceea ce este descris ca lumea Atzilut?

Răspuns: Nimic din ceea ce descrii nu seamănă cu ceea ce se întâmplă atunci cand lumea superioara este revelată în atributul comun de conectare și dăruire al cabaliștilor. Ai nevoie de un mediu adevărat și de un profesor.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: