Războaiele Religioase

Comentariu: Analistii politici cred ca daca Presedintele Trump creaza o alianta intre SUA, China si Rusia, aceasta va fi o reusita care va pava o noua cale a dezvoltarii.

Raspuns: In general nu are rost sa luptam astazi pentru tot ceea ce a fost in trecut, cu bucurie vom incheia.

In trecut o persoana a vrut sa fie mai puternica si aspira sa cucereasca mai mult, insa nu si acum. Nu mai este o asemenea dorinta. Sunt piete deschise pentru tot in lume, bunurile curg liber de la o tara la alta; razboiul nu are niciun rost.

Comentariu: Razboaiele de regula au avut un caracter religios in trecut.

Raspuns: Razboaiele religioase pot inca sa apara, dar vor fi razboaie intre natiuni. Nici Presedintele Trump, nici Rusia nu vor sa cucereasca intreaga lume, insa Islamul fundamentalist vrea sa cucereasca intreaga lume – in modul vechi, deoarece inca este la nivelul secolului 15. Islamul este considerata o religie tanara, deoarece a aparut cu 5 – 6 secole dupa Crestinism.

Desigur, ar fi frumos sa se creeze o uniune intre US, Rusia si China. Insa egoul uman nu va permite acest lucru.

Deci, reprezentantii acestor tari ar trebui sa studieze Intelepciunea Cabala, care explica in ce mod se poate face din lume un loc mai bun. Nu vor putea sa devina prieteni fara metoda Cabalei.

Conform tendintelor globale, nazismul este in crestere, nu in descrestere. Deci, astazi nu este loc pentru politici nationaliste, ci numai pentru politici internationale. Noi fie avansam spre conexiune cu toata lumea intr-un mod deschis sau spre divizare si razboi, chiar razboiul religios, care ar parea ca a disparut de mult timp.

Sper ca dezvoltarea Cabalei va putea sa se ocupe de asta.

Din emisiunea de pe KabTV “Stiri cu Michael Laitman” 12/7/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed