Reîncarnarea sufletului: totul este determinat de scopul final

Întrebare: Se poate reîncarna un suflet într-o altă rasă sau naționalitate? Sau există unele restricții?

Odată ce o femeie de naționalitate tătară m-a întrebat: „M-am mutat din Tatarstan în Statele Unite. Voi renaşte acum ca american sau în viața următoare voi ieși din nou în Tatarstan? ”

Răspuns: Nu. Această femeie nu trebuie să se nască cu aceleași calități, cu aceeași naționalitate și în aceeași țară ca în vremea de dinainte.

Din păcate, suntem foarte limitați în înțelegerea noastră asupra lumii. Legile universului sunt absolut aceleași în toate și pentru toată lumea. Prin urmare, nu renaştem  în nimeni. Calitatea sufletului determină soarta unei persoane.

Întrebare: Se aplică aceleași principii la evrei?

Răspuns: Pentru evrei, aceste principii sunt mai rigide. Acele suflete care trebuie să efectueze metoda de corectare în această lume sunt evrei născuți. Conform acestui fapt, ei sunt poziționați în acest fel în lumea noastră.

Prin urmare, vedem oameni care, în timpul acestei vieți, se alătură brusc metodei de corectare. Cu toate acestea, nu înseamnă nimic pentru data viitoare.

Întrebare: Este și sexul unei persoane predeterminat sau se poate schimba?

Răspuns: Genul se schimbă, de asemenea, în funcție de modul în care ar trebui să se desfășoare o anumită metodologie în această lume. Prin urmare, o persoană se naște fie bărbat, fie femeie, de o anumită naționalitate și cu unele calități. Toate acestea sunt determinate de scopul final și de ceea ce trebuie să facă în această viață. Toți parametrii existenței noastre se manifestă în conformitate cu aceasta.

Cu toate acestea, oamenii nu ar trebui să se atașeze de acest lucru! Important este ce pot face din mine! Orice altceva nu este important. Printre noi se aflau reprezentanți ai altor națiuni, precum rabinul Akiva, care a devenit un mare cabalist.

Totul depinde doar de om.

Din emisiunea de pe KabTV „Întrebați un cabalist”, 31.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: