Relațiile intime au devenit trădare de ţară

Observaţie:  Coreea de Nord a declarat război relațiilor intime dintre adolescenți. Șeful Coreei de Nord, Kim Jong Un, a declarat că relațiile intime în adolescență sunt trădare și a anunțat planurile de a face din aceasta o infracțiune care se pedepseşte.

Potrivit șefului RPDC, sexul între adolescenți este „devianță sexuală imorală” și este cauzator de „influențe capitaliste decadente”. A început controlul în școli.

Comentariul meu:  O bună educație nu se bazează pe violență. În plus, astăzi, tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani sunt astfel de adolescenți, dacă îi poți numi adolescenți, aşa cum erau în vremea noastră oamenii la vârsta de 20 de ani. Desigur, este foarte greu sa păzeşti tinerii de azi de tot felul de relații sexuale, pentru că totul este deschis. Au internet, iar oamenii sunt încă oameni …

Întrebare:  Ce ar trebui să înlocuiască fervoarea lor, care îi împinge în mod natural unul către celălalt?

Răspuns: Cred că nu poate fi înlocuită, deoarece dorința de satisfacție sexuală este foarte puternică la un bărbat, mai ales la un adolescent. Desigur, le-aș oferi o educație foarte serioasă.

Întrebare:  Ce i-ai învăța?

Răspuns: Totul! Anatomie, fiziologie, psihologie, sexologie, ce sunt un bărbat și o femeie, ce este nașterea. Cu siguranță aș învăța și ar arăta totul, prin tot felul de filme. Nu este nimic de ascuns. Asta nu face decât să înrăutățească situaţia. Vor fi ocupați și mai mult cu asta, și vor dobândi tot felul de concepții greșite. Fructul interzis este dulce. Cu siguranță aș dezvălui toate acestea.

Întrebare: Unde ar ajunge ei, ca urmare a acestei abordări?

Răspuns:  Unde sunt acum, dar într-o formă normală, fără nicio distorsiune. Ei ar ști cum sunt construiţi, ce cere natura de la noi, care este psihologia noastră, astfel încât să ne comportăm corect, că suntem oameni plăcuti pentru noi și pentru ceilalți, astfel încât să nu ne fie rușine de toate acestea.

Doar ridicați de la nivelul secretului la nivelul francheții. Veţi vedea că toate acestea au un cu totul alt gust, o atitudine complet diferită.

Întrebare: Vor ajunge la conexiunea corectă?

Răspuns: Da, trebuie să existe o conexiune corectă. Astăzi ea încă nu există. Astăzi sexologia, anatomia, fiziologia și psihologia raporturilor sexuale corecte încă nu sunt predate corect.

Întrebare: Ați include în această înțelegere ce este prietenia și ce este iubirea?

Răspuns: Da, „se îmbracă” în asta. Atunci atât prietenia, cât și iubirea vor fi componente umane. Om, nu animal! Dacă mi-e foame, ar trebui să mănânc? Deci, ar trebui să am și asta. Asta cere corpul meu, ce pot face ?! Mă gândesc doar la asta. Mâncare și apoi sex, atât.

Întrebare: Prietenia și iubirea se vor îmbrăca atunci pe această bază?

Răspuns: Acest lucru nu se raportează atât de mult la fiziologie. Apoi, trebuie să înțelegeți cum să le aduceți împreună.

Din KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 13.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: