Relizând sensul vieţii

Întrebare: De ce nu există un răspuns universal recunoscut, pentru întrebarea legată de scopul vieții?

Răspuns: Fiecare trebuie să caute răspunsul individual la întrebarea despre scopul vieții, scopul acestei vieți sau atingerea a ceva dincolo de ea.

Întrebare: Există un astfel de concept despre sensul vieții? Este la fel pentru toată lumea sau este diferit pentru fiecare persoană?

Răspuns: Dacă nu răspund la această întrebare, viață mea nu are sens. Pentru ce ar mai trebui să trăiesc? Acesta întrebare este pusă la nivelul uman și nu la nivelul animal.

Se pare că întrebările mele nu țin de existența corporală ci se referă la ce se află desupra corporalității. De ce ar trebuie să exist dacă nu-mi găsesc scopul în timpul vieții corporale? Ar fi fost mai bine să nu mă fi născut? Dacă m-am născut, trebuie să aflu și de ce m-am născut.

Este oare posibil că natura, care a luat în considerare cu așa o precizie toate părțile sistemului, să nu fi luat totuși în considerare sensul vieții mele?

Luând în considerare logică și legile perfecte ale naturii, o așa eroare nu ar putea fi posibilă. Acest proces trebuie să se termine și să continue cu nivelul următor. Asta înseamnă că totul are un scop, scop pe care noi între timp nu l-am descoperit.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: