Respira viata in Malchut

Existam intr-un sistem de legi precise. Tot ce descoperim, construim independent. In coborarea de sus in jos, tot ceea ce exista este in forma de Reshimot (amintiri), fundaţia primordiala, si in timp ce urcam de jos in sus, vom descoperi toate caracteristicile acestor Reshimot, si prin dorinta noastra, realizare si aspiraţie, vom crea imaginea lumii de la acesti parametri si forma treptelor spirituale.

Din acest motiv nu putem face saltul prin etapele de dezvoltare si sari  pe treapta completa. Nu este nimic complet. Treptele nu sunt gata, ele exista in concept, in forma de Reshimot, si nu sunt umplute cu viata.

Cand toate datele necesare au intrat in sistemul nostru, cand toti suntem conectati reciproc si dorim sa reinviem Malchut ( Regatul), Reshimot (radacinile) prind viata si ne dezvaluiesc imaginea lumii. Malchut este lumea.

Intrebare: Ce inseamna „sa reinviem Malchut”?

Raspuns: Ajung la  Malchut, locul unde sunt stocate Reshimot, si reinvii aceste Reshimot cu efortul meu, dorinta, si forta de viata. In Malchut, toate Reshimot  se unesc reciproc si spiritul de viata curge in ele, toate datorita mie.

Imi cresc dorinţa mea spirituala si in conformitate cu aceasta dorinta, Malchut atrage Lumina de Sus, si vad imaginea lumii in ea. Vad mereu poza mea proprie a lumii, toate cele 125 de trepte, in Malchut din lumea Atzilut (nobilimii).

Daca as cerere, as implora, si as dori sa revigorez intregul sistem care este conţinut in Malchut in starea sa primordiala, rupta, voi vedea aceasta imagine plina de viata. Aceasta este ceea ce se numeste viata mea spirituala.

Din prima parte a lecţiei zilnice de Cabala 10/31/10, Rabash „Nevoia dragostei de Prieteni”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: