Rezultatul mediului tău

543.02Întrebare: Crezi că în procesul de educație este mai bine să nu pui presiune asupra copilului, să nu-i impui părerile tale?

Răspuns: Ce vrei să spui prin a nu pune presiune? Ca tată, sunt obligat să-l cresc? Bineinteles ca sunt.

Trebuie să-i ofer o anumită cantitate de cunoștințe, aptitudini, baze și exemple, iar unele dintre ele se vor dezvolta în obiceiuri cu ajutorul cărora se va comporta într-un anumit fel toată viața. Nu există scăpare din asta!

Ești rezultatul educației pe care ai primit-o indiferent de ce a fost, dar ești produsul mediului tău în copilărie și în tinerețe.

Nu putem scăpa de asta. Guvernarea superioară a creat un astfel de sistem în jurul nostru în acest fel. Toată lumea se naște într-un anumit cerc, într-un anumit mediu și împrejurimi. Este o prostie sa obiectezi la acest lucru daca totul este aranjat astfel de natura.

Comentariu: Informațiile primite de la părinți rămân pe viață: „Tata a spus”, „Mama a spus”.

Răspunsul meu: Nu poți face nimic în acest sens. Așa se aranjează totul în lume. Prin urmare, în primul rând, este de dorit să se educe părinții astfel încât aceștia să-și educe corect copiii. Asta e tot. La urma urmei, problema educației este singura problemă din lume.

KabTV „Am primit un apel. Cum să găsești scopul copilului tău” 27.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: