Ridicandu-ne deasupra problemelor pe o raza de Lumina

Intebare: Poate o persoana care tocmai a ajuns la Cabala si vine la Conventie pentru prima data, sa se conecteze?

Raspuns: Nu conteaza la ce nivel este o persoana, ea intra in campul colectiv si simte ca este bine. Ea simte ca ii aduce caldura, incredere si protectie. Probabil va primi un raspuns pentru cateva intrebari ale vietii si il va ajuta sa rezolve problemele din interiorul sau si de acasa.

Lumina Superioara este revelata in conectare cu oamenii, umple toate cavitatile si curge.  Deci, oricine poate simti ca este util sa participe la unificare. In masura in care cineva prticipa, va putea sa se conecteze la Lumina, la intelepciunea Cabalei si isi va imbunatati viata.

Intelepciunea Cabalei, contrar religiei nu pretinde ca persoana trebuie sa sufere. Din potriva, ar trebui sa se conecteze  la mediul potrivit (si nici macar nu trebuie sa depuna mult efort sa faca asta),  apoi va incepe sa urce pe o raza de lumina.

Toate problemele sunt doar din cauza lipsei Luminii in viata noastra! Si daca o atragem singuri, nu vom simti nici o lipsa sau problema serioasa: incurcaturi, ghinioane, durere si razboaie. Totul depinde doar de impactul Luminii in lumea noastra.

Este nevoie doar de cateva minute pentru o persoana ca sa simta in ce loc special a intrat. Sa presupunem ca vine la intrunire, un program cultural: oamenii canta, danseaza si el ar putea participa. Deci nu cred ca cineva nu ar putea sa i se alature.

Oamenilor le place aceasta atmosfera, chiar daca au ajuns aici intamplator, fara sa caute spiritualitatea. De fapt, viata in general nu ne rasfata cu astfel de momente bune si oamenilor chiar le lipseste asta.

Din partea a 4a  Lectia zilnica de Cabala 10/18/10, “Invatarea Cabalei si a esentei ei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: