Sa Ne Concentram Aspra Adevaratei Lumi

Intrebare: Cum ar trebuie sa se foloseasca persoana de workshop pentru a vedea lumea prin prisma grupului?

Raspuns: Se va intampla atunci cand veti crea un punct de conexiune. Asta inseamna ca forta care este creata intre noi va ajunge la o asemenea intensitate incat nu ne va lasa sa ne deconectam de ea. Vom dori in mod constant sa fim acolo. Vom intelege ca doar de acolo putem judeca totul prin lumina adevarului si nu vom gresi.

Doar ceea ce vad prin concentrarea grupului, prin punctul central al cercului, reprezinta lumea reala. In acest fel, pot judeca corect.

Toate acestea vor fi revelate persoanei. De aceea persoana nu va dori sa paraseasca aceasta conexiune si va aspira in mod constant sa consolideze acest punct al unitatii. In acest fel, noi incepem sa ne ridicam nivelul.

In masura in care suntem alaturi si ne intensiicam conexiunea, atat cantitativ cat si calitativ, ne ridicam din ce in ce mai sus pe scara spirituala pana cand il descoperim pe Creator si conexiunea dintre noi in forma Partzufim si Sefirot. Atunci, noi incepem sa vedem cum tot ceea ce este descris in surse se intampla intre noi.

Din partea a 1 a Lectiei Zilnice de Cabala 20/05/2012, “Discutie Despre Congresele Trecute”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: