Salvarea este în grup

Întrebare: Dacă pofta și lăcomia fizică domină o persoană, rupând și distrugând această viață, și așa cum îi pare, viața spirituală de asemenea, cum poate grupul să influențeze asta?

Răspuns: Este foarte dificil de luptat cu gelozia, atracția sexuală și alte perturbări particulare. Este de dorit să se transforme aceste perturbări în dorințe pozitive.

Cum este posibil asta? Încercați să stabiliți o conexiune de acest tip în familie, care vă va satisface complet; chiar dacă această poftă poate să apară studiind Cabala, această excitare nu este deloc hormonală, este mult mai mare. Oricum, asta este ceea ce trebuie făcut.

Invidia poate să fie transformată într-o mișcare pozitivă.

Atunci când începeți să învățați mai mult, realizând asta în conexiunea cu alte persoane, veți începe progresiv să simțiți că totul este dat de Creator. La final, mișcarea noastră înainte este bazată pe primirea a tot soiul de perturbări și realizarea lor corectă. Perturbările par fiziologice, dar nu este cazul. Nu veți fi niciodată capabili să le calmați sau să le anulați prin mijloace fizice, ci grație corectării spirituale. Vi se pare doar că, dacă le lăsați să treacă până ce simțurile voastre sunt amorțite sau ceea ce se numește a fi ”complet detașat”, asta vă va ajuta. Asta nu va ajuta!

Mântuirea este doar prin avansarea mai rapidă într-un grup, care vă va influența astfel că nu va rămâne nici o posibilitate nu doar de a acționa, ci chiar a gândi cu privire la asta.

Este foarte important să vă plasați într-un cadru ca acesta, astfel ca să nu aveți puterea sau gândul de a realiza aceste activități.

Din Congresul de la Soci, ”a doua zi”, Lecția 6, 14.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: