Schimbul de informaţie spirituală

228Întrebare: Noi spunem că nu există corp uman în lumea spirituală. Prin urmare, acolo omul nu poate vorbi. Cum se face schimbul de informație?

Răspuns: În comunicarea spirituală, informația este schimbată prin transmiterea de intenții și simțiri și nu neapărat verbal. Asta se poate face fără să-ți deschizi gura sau să arăți anumite expresii faciale. O persoană doar dorește să influențeze pe alta fără nicio  expresie exterioară. Și asta funcționează.

Întrebare: În lumea spirituală există astfel de concepte ca „discuție”, „discurs” și „tăcere”. Poți comunica cu Creatorul în liniște, sau Îi poți vorbi. Care este diferența?

Răspuns: Câteodată am avut astfel de lecții cu profesorul meu Rabash, când 15 – 20 studenți erau adunați și el brusc ne spunea: „Haideți ca astăzi să stăm în tăcere”. Fiecare închidea gura, iar altii doreau să-și închidă ochii și  stăteam  în liniște.

De obicei această liniste dura o oră  și  jumătate  până  la două  ore. Și  nu era greu, devreme ce în interior erai într-un fel de discuție cu toți. Uneori izbucnea în interiorul tău cu o mare intensitate a pasiunii, dar în  exterior toți stăteam în tăcere.

KabTV “Stări Spirituale” 23.10.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: