Sclavii secolului 21

Întrebare: Fără revoluția științifică și tehnică, oamenii din secolul 19 au lucrat 16 – 18 ore zilnic, doar pentru a se hrăni. Dacă nu ar fi fost nicio revoluție tehnologică, de unde ar fi venit acum oportunitatea de a lucra 2 – 3 ore și de a avea tot ce ai nevoie?

Răspuns: Nu spun că sunt împotriva dezvoltării tehnologice și a tuturor oamenilor de știință. Eu spun că ceea ce crează o persoană este ceea ce îl controlează. Dintr-un proprietar el devine un sclav.

Uită-te la ce au devenit băncile și instituțiile noastre financiare. Ele au înrobit o persoană. Omul nu trebuie să muncească atât de mult.

Tu îmi aduci secolul nouăsprezece ca exemplu și eu iți voi aduce secolul douăzeci și unu că exemplu. Ce s-a întâmplat cu o persoană astăzi? Lucrează mai puține ore? Nu. Se simte mai liber? Nu.

Și ce s-a întâmplat cu performanța sa? Este folosită în special pentru a înrobi omul tot mai mult și să arunce produsele muncii sale în mare. Altfel, dacă el nu ar munci, ce ar face?

El ar avea foarte mult timp liber! Este periculos. Ar începe grandirea libera, ar începe tot felul de întâlniri care ar fi inadecvate și obiective pentru autorități, vor apărea noi tendințe și așa mai departe. Nu avem nevoie de asta!

Lasă oamenii să muncească de la 15 la 20 de ore pe zi sau cel puțin 10. Dar dacă o persoană muncește 10 ore, noi le vom da peste acestea alte două ore să ajungă la muncă și două ore de la muncă și va funcționă în regulă. El ar veni acasă, ar lua cina, s-ar uita jumătate de ora la TV și s-ar băga în pat. Iar asta s-ar întâmpla tot timpul.

Îi vom rezerva un concediu undeva departe. Așa că se va învârti și noi îl vom inunda cu reclame: Nu ai văzut asta încă, nu ai cumpărat asta încă, etc. Așa că el va lucra așa pentru restul vieții sale. Omul a fost un sclav în secolul nouăsprezece și va fi un sclav în secolul douăzeci și unu.

Dar este o problemă: Asta este ceea ce ar vrea proprietarii nostrii însă natura nu este de acord cu asta. Și astfel sunt tot felul de coronavirusi și alte lucruri.

Am intrat într-o stare numită “ultima generație” când trebuie să obținem o dependență integrală, corectă, prietenoasă și înțelegerea reciprocă între noi. Dacă asta nu se întâmplă, noi vom fi pedepsiți nu numai cu viruși ci cu orice altceva.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 4/12/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: