Sfaturi rapide de Cabala

963.6Întrebare: Cum se leagă credința în înțelepți cu acțiunile în grupul de zece?

Răspuns: Ar trebui să citim și să ascultăm ceea ce ne spun înțelepții și să le implementăm în relațiile noastre din grupul de zece. Asta se numește să mergi după credința înțelepților.

Întrebare: Creșterea în credință deasupra rațiunii depinde de modul în care sunt tratat în afara mediului nostru?

Răspuns: În niciun caz! Depinde doar de cum îți imaginezi că El umple întreaga lume.

Întrebare: Există o diferență între sentiment și senzație?

Răspuns: Sentimentele sunt datele noastre primordiale. Iar senzațiile sunt ceea ce percepem în sentimente.

Întrebare: Ce ar trebui să facem pentru a ieși cât mai repede dintr-o stare de coborâre, care este inevitabilă după o urcare mare?

Răspuns: Dacă începem deja să simțim că această stare este o coborâre și avem nevoie de următoarea ascensiune, atunci acționăm în acest sens. Și de aceea, mergem din urcare în urcare luând urcarea anterioară ca o coborâre. Încearcă să realizezi asta în tine și vei vedea că este posibil.

Întrebare: Ar trebui să jucăm acest joc întotdeauna în fața prietenilor noștri din grupul de zece, în care suntem în bucurie, astfel încât ei să se molipsească de această bucurie și să încerce să se direcționeze spre Creator?

Răspuns: Da, trebuie să le demonstrăm prietenilor noștri că suntem în ascensiune, în inspirație, în bucurie. Suntem obligați să facem acest lucru în mod constant, fiecare în relație cu toată lumea.

Întrebare: Poate credința mai presus de rațiune să devină un obicei prin acțiuni spirituale? Mai este o barieră psihologică sau spirituală?

Răspuns: Aceasta este o barieră pur spirituală. Acesta este Machsom prin care trebuie să trecem. Și vor fi o mulțime de astfel de Machsoms care îl vor urma. Așa că trebuie să învățăm să urcăm în mod clar la calitatea credinței deasupra rațiunii.

Întrebare: Când dezvăluim conexiunea, bucuria se dezvăluie și ea, dar în același timp, se manifestă neglijarea și mândria. Ce trebuie să faci în această stare?

Răspuns: Corectează-o! Începând cu faptul că putem să stăm și să plângem de neputință și terminând cu faptul că strigăm Creatorului să o facă pentru noi.

Întrebare: Cum ne putem adresa Creatorului dacă El nu S-a revelat încă în grup? Este suficient să ne imaginăm că El este între noi?

Răspuns: Desigur, este suficient. Dar în același timp este necesar să ne întoarcem spre El și să încercăm să facem un contact senzorial, în minte. Și acest contact va crește constant.

Întrebare: Prietenii pot vedea că eu sunt conectat cu ei? Și cum pot face asta?

Răspuns: Ar trebui să spere că vor învăța din ceea ce le arăți. Și trebuie să arăți cât de importanți sunt pentru tine și să faci acțiuni pentru a te uni.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/8/22, „Avansând în credință deasupra rațiunii” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: