Sfaturi scurte de Cabala

962.3Întrebare: Ce îi face pe pe prietenii mei din grupul de zece să avanseze în cel mai bun mod: munca mea internă privind anularea sau acțiunile mele concrete în grupul de zece ca urmare a acesteia?

Răspuns: Anularea în grupul de zece este o acțiune concretă.

Întrebare: Cum să lăsăm toate activitățile imaginare și să lucrăm împreună? Cum putem combina asta?

Răspuns: Consultă-te cu restul prietenilor și vei vedea cum poți să rezolvi asta. Nu mai e nevoie să apelezi la mine pentru a rezolva probleme. Ți-am dat cheile soluției lor.

Întrebare: Conexiunea din grupul de zece ca „un om cu o singură inimă” este calitatea Creatorului. Ne permite acest stadiu de adeziunea să ajungem la conexiunea cu Creatorul conform calității comune?

Răspuns: Da, exact așa.

Întrebare: Când simt măreția Creatorului, atunci mă întorc către Creator cu nevoile prietenilor mei. Este adeziunea la grup sau este adeziunea la Creator? Fac vreo acțiune suplimentară față de grup pentru a intra în adeziune cu acesta?

Răspuns: Nu. Dacă aderi la grup, simți ceea ce dorește și te întorci cu această dorință către Creator, iar asta este deja o acțiune completă.

Întrebare: Cum se lucrează corect cu furia?

Răspuns: Cred că problema cu furia este o problemă cu partea centrală, cea mai mare a egoismului pe care nu o putem stăpâni și care ne controlează. Prin urmare, încearcă să lucrezi cu ea, oricum. Furia este o manifestare a egoismului extrem.

Întrebare: Dacă descopăr că prietenii mei neglijează cadrul extern recomandat pentru noi să îl respectă, de exemplu, ei ies la plimbare în timpul lecției, cum ar trebui să lucrez cu asta?

Răspuns: Nu este nevoie să lucrezi cu asta. Ce poti face? Este păcat că nu participă împreună cu grupul la munca comună. Desigur, acest lucru nu este bine. Desigur, acest lucru slăbește grupul și îi împinge departe de grup. Se îndepărtează de curent și cine știe când vor mai veni la noi. Dar ei nu simt încă.

Întrebare: Dacă toată munca de revelare a Creatorului are loc numai în grupul zece, atunci de ce a creat Creatorul întreaga lume exterioară? Cum ar trebui să o tratăm?

Răspuns: Trebuie să conectăm această lume exterioară la noi. Și o vom face. Mai întâi, ne vom ridica noi, apoi o vom trage până la noi.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/7/22, „Adeziunea cu prietenii” Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: