Simte jocul Creatorului!

Întrebare: Sunt evenimente pe care le percepem ca fiind bune sau rele, corecte sau greșite. Asta depinde de percepția noastră sau există un sistem al binelui și răului?

Răspuns: Răul nu există. Iar așa numitele efecte negative sunt necesare doar pentru a ne împinge spre Scopul Creației și de a ne ține astfel în mișcare.

Dacă simți un impact asupra ta, trebuie, întâi de toate, să-l relaționezi la Creator, adică să încerci să te unești cu prietenii (colegii de grup) și mai mult, în ciuda acestei influențe. Vezi apoi ce se întâmplă cu impactul negativ: rămâne sau dispare treptat, ca în ceață. De la asta vei începe să experimentezi jocul Creatorului. Aceasta nu este despre psihologie, ci despre Forțele care acționează în natură.

Deci, întâi încearcă să rezolvi orice efect negativ în grup, într-o conexiune și mai mare, unii cu alții.

Asta este ceea ce facem zilnic la Lecția de Cabala, de dimineață. Urmărește lecțiile noastre uneori, chiar dacă la început ele par dificile, confuze sau prea individuale pentru tine. În aceste lecții studiem impactul Creatorului asupra noastră și reacțiile noastre corecte, ceea ce ne conduce spre scop, spre revelarea Creatorului.

A revela Creatorul înseamnă a revela Sistemul de Guvernanță, a revela cauza a ceea ce se întâmplă în noi, cu noi, ieri, mâine, înainte de viață, după moarte, etc. Acesta este subiectul Științei Cabala.

Din Lecția în limba rusă din 14/10/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed