Simţind viața!

Întrebare: În dezvoltarea ta spirituala a fost un timp când totul părea lipsit de sens pentru tine? Dacă da, ce te-a adus înapoi pe cale?

Răspuns: Un cabalist trece prin stări ca aceasta în fiecare zi! Acest lucru este la fiecare nivel! În Cartea Zohar, ei descriu stările dificile in care Rabbi Shimon și marii săi insotitori au trecut atunci când au scris această carte.

De asemenea, am văzut stari ca aceasta prin care a trecut profesorul meu. Când el a fost într-o stare ca asta, nu se putea mișca sau deschide ochii. El nu avea nici o putere.

Nu există nici un cabalist, nici măcar cel mai mare, care nu a experimentat zilnic stari opuse pe calea de la cel mai mare minus la cel mai mare plus. În mod specific cu ajutorul lor, el avansează în acord cu dreapta și stânga, ca mersul pe jos cu picioarele drept și stâng.

Oamenii mergând pe calea adevărului trec prin stări ca acestea, pentru că este imposibil să se obțină un nivel nou, mai mare, dacă nu simți întâi golirea sa.

Toate cunoștințele se bazează pe o comparație între întuneric și lumină, astfel încât sentimentul de dezamăgire în emoțiile vietii, în muncă, în îndeplinirea sarcinilor și în tot ceea ce o persoană face, și pentru care ea există, este firesc și necesar. În caz contrar, el nu se poate împinge și ridica mai sus.

Cu toate acestea, nu este nevoie să se teamă de aceste stări! Este pur și simplu necesar să se consolideze legătura cu mediul corect, și apoi toate aceste stari vor părea binecuvântări. Deci, sugerez că veți avea dezamăgiri și, împreună cu acestea, împliniri mari, iar apoi veţi simţi viata!

Din lectia de cabala în limba rusă 10/25/15

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: