Societatea viitorului: Devenind parteneri cu Creatorul

Întrebare: Cum va arată practic viaţa bazată pe principiul: „Fiecăruia conform abilităţilor sale şi fiecăruia conform nevoilor sale”? Vor rămâne practicile cum ar fi comerţul şi finanţele sau vor deveni lucruri din trecut?

Răspuns: Totul depinde de nivelul societăţii de care vorbim, pentru că nu va fi construită astăzi sau mâine. Este un proces foarte lung, treptat, care depinde de oameni.

De aceea, nu pot exista limite de timp. Depinde mult de suferinţa societăţii din care trebuie să se înceapă acest drum. În Rusia, suferinţa, foametea, devastarea, etc, au fost impuse în mod artificial. În plus, a fost precedat de Primul Război Mondial.

Dar, în principiu, este nevoie de conştientizarea oamenilor. Iar realizarea sau posibilitatea suferinţei nu ar trebui să fie acompaniată de suferinţa însăşi. Asta în primul rând.

În al doilea rând, este necesar să se implementeze treptat o nouă educaţie în lume. Este obligatoriu ca omul să înţeleagă cu adevărat şi să implementeze această metodă în grupuri mici si să atragă Lumina Superioară.

Care a fost problema cu Rusia comunistă? Au trebuit să meargă împotriva religiei. Nu au fost capabil să creeze un contact corect, o legătură între ei şi religie. Adică, dacă există o forţă superioară, o guvernare superioară, atunci nu noi suntem cei care controlăm, ci altcineva. Asta a fost problema lor.

Iar Cabala dă un răspuns foarte simplu aici. Desigur, guvernarea superioară este la conducere în tot, dar noi trebuie să ne schimbăm conform cu asta, nu să mergem sub un „zeu” ca nişte sclavi, ci să devenim parteneri cu Creatorul.

Din programul TV „Ultima generaţie” din 3107.2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: