Solutia exista intre noi

Intrebare din Japonia: Care ar trebui sa fie munca noastra interioara in situatiile de urgenta? In timp ce acum particip la lectie au loc continuu cutremure.

Raspuns: Pe parcursul acestor zile trebuie sa ne concentram si mai mult pe unitate si sa fim increzatori ca numai in virtutea eforturilor noastre interioare vom fi capabili sa prevenim catastrofe similare in lume, atat in Japonia cat si in regiunile unde acum lumea sufera.

De ce sufera ei? De ce nu avanseaza ei inspre corectie pe calea corecta? De ce ei nu se trezesc si sa iasa in strada strigand : Mesia,acum Mesia ! Exprimat altfel, de ce ei nu  cer corectie, schimbare, o noua  stare?

De ce ei in schimb cer o schimbare a guvenului? Cum ii va ajuta aceasta? Nimeni nu va fi mai bine daca  se va intampla asta, chiar daca dictatorul Libiei va fi dat jos de la putere. Golul rezultat va fi umplut de radicalismul Islamic sau de un alt partid dar aceasta va fi doar o compensatie psihologica oarba. La modul practic oamenii nu se vor simti mai bine. Aceasta este tot aceeasi cale a suferintei.

In prezent lumea in mod subtil acumuleaza si mai multe arme. Noi reinoim aceasta cursa a inarmarilor, care a fost amanata inainte, ca si cand am vrea sa concuram pentru cat de puternici suntem. Dar cat de prosteste este sa ne certam precum copii mici! Totusi, priviti de cat de multa energie si resurse suntem privati.

Ca rezultat, totul depinde de noi, de toti prietenii nostri de pe intinsul intregi lumi care au primit o forta /un imbold sa fie corectati. Trebuie sa ne unim din interior si sa simtim ca suntem un singur intreg. Apoi, dorind sa unim intreaga lume intr-una singura, ii vom ajuta pe alti sa vina mai aproape. La urma urmei, ei sunt o parte pasiva a noastra. Ei nu sunt capabili prin ei insisi sa se apropie, pana cand nu le prezentam oportunitatea de a se conecta cu noi.

Odata ce o persoana primeste o trezire, un punct in inima, ea se va apropia de noi si se va alatura acelora care activeaza si accelereaza dezvoltarea, adaptand viteza muncii lor vitezei  cu care noile Reshimot ies la suprafata. Apoi nici o forta, tsunami-uri, revolutii, razboaie si alte asemenea fenomene nu ne vor forta sa avansam intr-o maniera negativa.

Totul depinde de eforturile noastre, de gradul  in care noi lucram spre unificare. Nu exista alta solutie pentru lume.

Din partea a patra a Lectiei zilnice Cabala 3/13/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: