Spre o imagine completă a lumii

508.2Întrebare: În ce măsură simțiți această lume? Mai există un fel de limită? Dacă vin la dvs. unii experți în domeniul lor și susțin: „Sunt foarte bun la asta” și nu trebuie să te amesteci în asta. Există vreo limită aici?

Răspuns: Dacă vin la mine specialişti în ceva creat artificial de om în orice domeniu, atunci pot învăţa ceva de la ei în scopul diseminării. Iar pentru elevarea mea spirituală personală, nu am nevoie de niciun specialist.

Dar din moment ce mă ocup de predare, adică apelez la studenți, mă bucur să mă întâlnesc cu specialiști. Mă ajută să găsesc noi exemple și să dezvolt limbajul.

Am publicat mai multe cărți cu psihologi. Și pot vorbi despre Cabala și cu istoricii din perspectivă istorică și așa mai departe. Adică sunt gata să comunic cu ei.

Să vină fizicienii. Este mai dificil să găsești o limbă comună cu ei, dar totuși este posibil undeva la așa-numita „periferie”. Cu alte cuvinte, nu există un limbaj comun în interiorul fizicii și Cabala, dar în afară există. De exemplu, dacă fizicienii încep să-mi spună despre tot felul de procese care au loc în atomi, le voi vedea sub formă de Reshimot, lumină și Kli la diferite niveluri de intrare și ieșire a luminii atunci când ecranul dispare, să presupunem de la Tabur la Peh. Este interesant pentru mine.

Același lucru este valabil și despre chimie, biologie, zoologie și așa mai departe. Principiul este același! Schimbul dintre plus și minus este natural! Nu este nimic altceva. Aceasta este la diferite niveluri. La urma urmei, un electron, un atom sunt baza a toate.

Întotdeauna m-am străduit să obțin o imagine completă a lumii. Nu mi s-a potrivit niciodată una parțială. Nu am suportat una parțială! Ce rost are să stai undeva într-un colț și să aduni acolo gândaci?! Nu am putut suporta!

Doar imaginea generală! Doar cea globală! Vedeți, înțelegeți și conectați toate elementele imaginii într-un întreg comun, armonios, un panou imens, o paletă a tuturor. Este uluitor când totul se deschide în fața ta și îl vezi și simți! Este fantastic!

KabTV „Am primit un apel. Granița dintre spiritual și corporal” 28.01.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: