Străinii sunt mai importanți pentru mine decât mine

Întrebare: Marele cabalist Ari, a scris că există cinci tipuri de dorințe. Două categorii sunt dorințele mele interioare. Sunt aproape de mine, așa că îmi pasă de ele. Și mai sunt trei categorii de dorințe care sunt în afara mea, care includ persoane de care nu pot avea grijă, deoarece le simt ca fiind străine.

Când voi aplica metoda Cabala, voi simți dorințele lor mult mai aproape decât simt propriile mele dorinte astăzi?

Răspuns: Da. La fel de mult cum trupul tău muritor și temporar îți este acum drag, în aceiași măsură vei simți că ei sunt sufletul tău etern și perfect și vei investi în ei mai mult decât sa presupunem că în tine.

Comentariu: Este greu de crezut că acest lucru este posibil.

Răspunsul meu: Este posibil. Trebuie doar să vezi conexiunea corectă.

Creatorul nu necesită nimic din ceea ce nu esti în stare să faci. Dar El te invită să-ti schimbi punctul de vedere, astfel încât să determini că ceea ce există în afara ta este mai important decât tine însuți astăzi.

Întrebare: Unde este Creatorul aici?

Răspuns: Creatorul este o forță comună a naturii care a creat totul, a împărțit totul în două părți și stabilește condiția: „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Acesta este minimul, dar, de fapt, trebuie să-ți iubești aproapele mai mult decât pe tine. Și atunci vei avea grijă de sufletul tău, de starea ta eternă, de potențialul etern, și nu de tine însuți ca animal, temporar și defectuos. Astfel, veți ajunge la un cu totul alt sens al lumii.

Din emisiunea KabTV  „Stari spirituale” din 28.01.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: