Suntem sclavii mediului nostru inconjurator, asa ca, hai sa folosim aceasta cunoastere

Intrebarea primita: Cand societatea imi spune ca trebuie sa am un obiect nou sau o doza de Coca-Cola, nu trebuie sa fac niciun efort personal ca sa fiu influentat de acestea. Se aplica acelasi principiu si dorintelor spirituale? Tot ce au ceilalti de facut este sa-mi spuna ca spiritualitatea este ceva bun pentru mine, sau am si eu insumi ceva de facut ?

Comentariul meu: Nu ai nimic mai mult de facut! Ceea ce mediul care te inconjoara considera a fi important este ceea ce si tu vei incepe sa respecti, sa doresti si sa vrei sa ai. Cand oamenii din jurul tau iti spun, in mod repetat, despre cat de important este un obiect sau un eveniment, atunci nu vei putea sa  nu te gandesti la el, nu te va lasa sa dormi. Asta, pentru ca iti va anula identitatea, propriul “eu”!

Te vei lupta si vei intreba. Pentru ce traiesc, daca pot sa am asta sau aia? Imi irosesc viata fara asta? Nu esti propriul tau stapan, pentru ca societatea decide totul. Oricare scop este pregatit pentru tine, acel scop il vei urma. Cu “tinta” corecta a unui mediu inconjurator corect, totul este posibil, chiar sa ajungi la Creator!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: