Toată lumea se mișcă de-a lungul propriului vector

557Întrebare: Cum poate cineva să acționeze corect fără să facă calcule? De exemplu, pentru cineva participarea la lecțiile de dimineață și participarea la diverse evenimente sunt condiții normale de învățare, iar pentru alții este greu să participe la lecții în fiecare zi. Ce ar trebui să facă fiecare?

Răspuns: Să vină cât poate, asta e treaba lui. Fiecare acționează după măsura importanței. Unul este prezent în fiecare zi, este foarte important pentru el să nu rateze nimic; pentru el fiecare minut din lecție este o necesitate. Iar pentru altul, este normal să vii o dată pe lună și după cum se spune, să te alături.

Oferim fiecăruia posibilitatea de a acționa după cum dorește. În același timp, nu eliminăm liberul arbitru, ci pur și simplu vorbim despre importanța scopului. Și acum, lăsați-i să încerce să facă ce pot, fiecare în felul său.

Să presupunem că unul va face clipuri despre Cabala, altul va scrie articole, al treilea va merge constant la cursuri și ca să spunem așa, doar va roade granitul ştiinţei, al patrulea va compune cântece și așa mai departe. Fiecare elev se deplasează de-a lungul propriului vector, în conformitate cu structura sa internă. Şi ce dacă? Nu îi comparați între ei.

Întrebare: Deci, un srtudent nu ar trebui să pună presiune asupra altuia?

Răspuns: Nu are niciun drept! El nu poate decât să ridice în el măreția scopului– nimic mai mult.

KabTV „Am primit un apel. Constrângere împotriva unui prieten” 09.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: