Totul depinde de rădăcina sufletului

Întrebare: Pretutindeni și tot timpul eu îmi separ „eu-l”. Sentimentul de izolație față de alți oameni nu îmi permite să mă conectez cu ei. Îi resping. Ce ar trebui să fac?

Răspuns: Te înțeleg perfect. Însă, tu nu ești singurul. Asta este practic în toată lumea.

Sunt oameni care stabilesc contactul cu alți oameni cu ușurință. Pentru alții este dificil și mai sunt aceia care nu îi simt deloc pe alții. Ei trăiesc singuri, ca și cum ar fi plante, nu cu oameni în jurul lor. În acest fel ne-a creat Creatorul.

Așadar, nu ar trebui să te compari cu ceilalți și să fi ofensat. Depinde de rădăcina sufletului tău. Dezvoltându-te din punct de vedere Cabalist, vei descoperi că totul apare din această rădăcină. Sufletul are Reshimo (gene spirituale) ale sale care determină absolut totul în tine.

Fiecare din noi are propria sa genă spirituală, care nu este deloc ca a celorlalți. Acesta este locul nostru în sistemul general Adam, în sufletul comun. Este doar al meu, doar al tău, al lui și așa mai departe.

Acest loc definește toate proprietățile noastre: fizic, biologic, genetic, spiritual, indiferent care. Același loc definește destinul nostru.

Din lecția de Cabala în limba rusă 12/9/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: