Totul este inchis intr-un cerc

Întrebare: Ce este unitatea prietenilor despre care vorbește Rabaş?

Răspuns: Unitatea apare atunci când noi clarificăm printre noi sfatul învățătorului și îl examinăm în conformitate cu sursele, pentru a crește mai puternic și apoi să le împlinim împreună când suntem egal conectați.

Încercam să face o conexiunea între noi într-un câmp de forță reciprocă în care toți sunt egali conectați și concentrați în direcția corectă când fiecare ajută pe fiecare în garanție reciprocă, pentru a descoperi atributul dăruirii printre noi, forță dăruirii care operează în toată realitatea și care este externă nouă.

Urcăm de jos dorind să se stabilească acest atribut de dorințele noastre, vasele noastre. Ne dorim că acest atribut să fie îmbrăcat în noi și să fie revelat în vasele noastre conform echivalentei de formă. Toate acestea se întâmplă între noi. Acesta este modul în care vrem să obținem toate nivelele sufletului nostru general, pe care îl construim acum între noi.

Apoi noi va trebui să atașăm toată umanitatea la această unitate, astfel încât cercul nostru mic ar putea crește mai mare din internalitate la externalitate. Vom descoperi toate nivelurile dorinței în el – 0,1,2,3,4 – și toate Luminile – Nefesh,Ruach,Haya,Yechida – toate cele 125 de niveluri care determină intensitatea conexiunii între noi, dacă atașăm toate celelalte părți separate.

Este o imagine foarte clară.Totul este închis într-un cerc mic, în punctul lui central.

Comentariu: Tabloul e clar, dar nu pot atinge această conexiune cu prietenii.

Răspuns: Desigur că nu poți, pentru că trebuie să adaugi Creatorul la conexiune. El este cel care îți stă în cale și nu te lasă să te conectezi. Ești obișnuit să faci totul de unul singur în lumea noastră. Te bazezi pe mintea ta, pe sentimentele tale, pe energia și puterea ta, dar în spiritualitate nu poți face nimic, decât să descoperi o deficiență pe care o îndrepți către Cel care face toate lucrurile, forță care operează.

Nu uită asta! Te-ai gândit vreodată să te conectezi la un grup egoist și să obții totul? Această se numește „scaunul celor batjocoritori” și asta cu siguranță nu este o modalitate de obține ceva.

Tu stai și te plângi că nimic nu funcționează, ceea ce înseamnă că nu poți face muncă de unul singur și ai nevoie de un partenre.Doar prin intermediul grupului și învățătorului simți nevoia pentru un partener care trebuie să te ajute. Apoi rugăciunea ta va rezolvă problemă.

Tot ce trebuie să faci este să ajungi la cererea corectă. Acest lucru are legătură cu rugăciunea celor mulți în care fiecare se conectează la același scop și înțelege că numai Creatorul o poate împlini; numai Lumina corectează vasele, ceea ce înseamnă că numai Lumina le conectează. Dacă există crerea corectă (mai mult sau mai puțin) este împlinită.

Factorul de timp funcționează aici că și mărunțișul care se adaugă la un cont mare.Între timp, trebuie să trecem prin faze suplimentare de examinare și de clarificare a diferite concepte, iar apoi se va întâmplă.

Din pregătirea pentru Lecţia zilnică de Cabala 3/26/14

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed