Trăiește și învață

Întrebare: Este un trend astăzi în lume, fie că cineva este în clasa întâi, termină un doctorat sau urmează un curs avansat de pregătire, trebuie să studiezi constant. Ce s-a întâmplat cu lumea noastră? De ce omul trebuie să studieze ceva tot timpul, până când se pensionează? Nu a fost cazul înainte.

Răspuns: Tehnologia și electronicele se schimbă constant în lume, programele se schimbă și gândirea se schimbă. Noi suntem conectați îndeaproape cu consumatorii. Dacă în vremurile de mai devreme produsele erau dezvoltate și produse în între 10 20 de ani, astăzi se întâmplă foarte repede. Echipamentul și tehnologia modernă sunt bazate pe software de management.

Întrebare: Care este esența acestui fenomen? De ce se întâmplă aceste schimbări?

Răspuns: Deoarece am trecut de la dezvoltarea produselor în materie, de exemplu: turnare, topire, forjare, la dezvoltarea computerului. Și acest lucru este foarte dinamic. Așadar, noi toți trebuie să cunoaștem programul de management, programul de dezvoltare, etc.

Întrebare: Este cumva conectat cu schimbările interioare din om?

Răspuns: Desigur. Pe măsură ce ne schimbăm, lumea din jurul nostru de asemenea se schimbă. O vedem diferit și o adaptăm la noi.

De pe KabTV “Abilități de management” 7/24/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed