Trebuie să continuăm să trăim

560Comentariu: Într-unul dintre clipurile video despre pierderea unei persoane dragi, aţi spus că trebuie să continui să trăiești și să accepți și că poți chiar să simți bucurie în viață, în ciuda faptului că ai pierdut o persoană iubită.

Tanya vă scrie: „În timp ce am pierdut un fiu de 25 de ani, pot eu ca mamă, să continui să trăiesc, să mă bucur de viață? Pentru mine personal, viața s-a terminat – pur și simplu exist, nu mai există bucurie. Înainte, toți prietenii mei erau invidioși pe cât de fericită eram – mereu zâmbind și râzând. Totul s-a încheiat acum cinci ani. Trăiesc și aștept timpul să-mi întâlnesc iubitul fiu”.

Răspuns: Cred că nu ar trebui să trăiești așa. Poți încerca să-l simți chiar și acum, în starea în care te afli. Nu contează că ești între lumi. Înseamnă că trebuie să încerci să te ridici puțin deasupra ta și vei începe să simți că această iubire a ta și atitudinea ta față de fiul tău te aduce la nivelul în care îl poți simți. Este supranatural dar, în general este normal. Trebuie doar să depășim puțin limitele percepției noastre.

De asemenea, te-aș sfătui să încerci să continui să tratezi oamenii așa cum ai făcut înainte și cum ai vrea să-ți tratezi fiul acum. Vei vedea cât de mult te ajută și cât de mult împlinește iubirea ta maternă nerostită.

Ar trebui să te angajezi în a-i ajuta pe alții. În acest fel, te vei ajuta atât pe tine, cât și pe fiul tău și vei depăși această barieră care se presupune că există între voi.

Întrebare: Vrei să spui că nu există nicio barieră?

Răspuns: Nu există nicio barieră. Ea există doar în senzațiile tale.

Întrebare: Dacă îi este dată unei persoane, înseamnă că dacă aceasta dorește, poate să depășească această barieră?

Răspuns: Fără îndoială, poate.

Întrebare: Cu alte cuvinte, nu ni se dau obstacole pe care nu le putem depăși?

Răspuns: Corect. Omul este creat astfel încât să poată atinge cea mai înaltă dezvoltare spirituală, acolo unde nu există bariere, iar toate dorințele lui sunt realizate pozitiv.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10/25/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed