Trebuie să încep să predau Cabala familiei mele?

Întrebare: Coronavirusul funcționează asupra noastră, astfel încât învățăm să renunțăm la egoismul nostru și să începem să manifestăm mai multă dragoste și grijă unul față de celălalt?

Răspuns: Foarte corect.

Întrebare: Și mai întâi ar trebui să începem cu cei dragi?

Răspuns: Nu. Ne adunăm în grupuri pe baza dorinței noastre de auto-corecție. Oamenii care vin la noi studiază împreună. Între ei apare un nou sistem de corecție. Dar acestea nu sunt persoane apropiate de noi și nu sunt rude.

Întrebare: Nu are sens să începem cu familia? De obicei, oamenii încep să creeze relații de familie cu o atitudine egoistă pentru a primi îngrijire, dragoste și atenție. Iar atunci când nu o obțin, apar conflicte. Poate este mai bine să începem cu familia?

Răspuns: Îi poți învăța să dăruiască? Sunt dispuși să audă asta? Sunt de acord că ar trebui să dăruiești mai întâi și abia apoi să primești? Sau poate chiar ajungi într-o stare în care dăruiești și prin asta primești.

Întrebare: Percep dăruirea, în primul rând, ca iubire și grijă pentru ceilalți. Dar observ că în oameni există puțină iubire. În ei există setea de a primi această iubire.

Când am luat pentru prima oară cunoștință de Cabala, mi-am dat seama că, Cabala este sursa care prin creșterea conștiinței tale, te poate ajuta să primești această iubire. Ca o baterie la care te conectezi și extragi energie.

Aș dori să împărtășesc aceste instrumente cu alții. De unde să încep? Ce ar trebui să îi sfătuiesc să studieze sau să citească?

Răspuns: Pentru aceasta, avem o bază de date uriașă în 70 de limbi, din moment ce studenții noștri trăiesc pe tot globul. Avem o bibliotecă excelentă, cu acces gratuit de pe Internet.

Întrebare: Este posibilă înlăturarea ignoranței în ceea ce privește Cabala? Când am început să vorbesc despre asta pe pagina mea de Instagram, mi-am dat seama că oamenii au o mulțime de stereotipuri în domeniul Cabalei, nu înțeleg esența acesteia.

Răspuns: Nu poți face nimic. Trebuie doar să oferim materialele noastre. Este mai bine să se studieze ceea ce este scris în conformitate cu metoda pentru începători. Apoi, în scurt timp, oamenii vor putea înțelege despre ce este vorba corect și clar, fără nicio concepție greșită.

Din „ Together about Important Things” de la KabTV 14/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: