Trebuie să ne trezim!

Întrebare: Jocul nostru în grup, legat de măreţia spiritualităţii, nu este ca o sabie de jucărie desre care scrie Baal HaSulam în Scrisoarea 6 pe care o folosim în loc de sabia adevărată care ne-a fost dată cadou la un anumit moment  de Creator?

Răspuns: Nu, nu este o sabie de jucărie, deoarece voi sunteţi conectaţi la adevăr, numai mijloacele pe care le aveţi pentru obţinerea adevărului sunt artificiale. Grupul crează în mod artificial în jurul tău o atmosferă a importanţei Creatorului, ca şi cum ştie acest lucru cu adevărat. De fapt, ei nu ştiu nimic, la fel ca Rabbi Yosi Ben Kisma care a fost mult mai mare decât studenţii lui şi a ştiut totul mult mai bine decât au ştiut ei, dar ei i-au adăugat impresii. Prin studenţii lui, a descoperit importanţa spiritualităţii.

Depinde de atitudinea omului, iar noi trebuie să lucrăm la asta. Nu există concesii aici, deoarece acestea sunt legile lumii. Vedem pe ecrane cum există câteodată o stare de trezire în grupurile din toată lumea, iar clasele sunt pline în timpul lecţiei, iar alteori de abia dacă sunt câţiva, pe jumătate adormiţi.

Trebuie să ne trezim! Trebuie să existe electricitate în aer, datorită importanţei scopului! Dacă asta nu se întâmplă, atunci nu vom avea suficientă putere să o obţinem.

Din partea întâi a  Lecţiei zilnice de Cabala 1/31/13, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: