Trei zile de absorbție a spermei

Întrebare: Care sunt cele „trei zile de absorbție a spermei”?

Răspuns: Cele trei zile sunt liniile dreapta, stângă și de mijloc. Timp de trei zile, picătura de material seminal este reținută în uter, ceea ce înseamnă că ea atinge o conexiune, un punct minim de contact între Partzuful inferior și Partzuful superior. Partzuful inferior este, de fapt, un punct  ce provine din linia dreaptă, linia de mijloc și linia stângă care  în cele din urmă  au creat un singur punct, care este aderent la Partzuful superior, sistemul superior, mama.

Acest proces se numește „absorbția spermatozoizilor în uterul mamei”. Aceasta înseamnă că partea de jos a Partzufului superior, care se numește AHP (Awzen, Hotem, Peh – ureche, nas, gura), este conectat cu partea superioară a Partzufului inferior numit Galgalta ve Eynaim. De asemenea, este suficient ca doar o picătură din Partzuful inferior, un punct, să se înrădăcineze în Partzuful superior, care este un Kli complet, astfel încât acesta va începe să lucreze în beneficiul picăturii care se desfășoară în ea.

Partzuful superior este compus din Galgalta ve Eynaim (Keter și Hochma) și AHP (Bina, Zeir Anpin și Malchut). AHP se numește uterul mamei, iar următorul Partzuf inferior este doar un punct, din moment ce cele trei puncte, dreapta, stânga și  mijlocul, sunt conectate împreună într-unul singur. Acest punct, în funcție de caracteristicile sale, este gata să se anuleze și în acest fel există în partea superioară a Partzufului. Aceasta este picătura de material seminal, ceea ce înseamnă viitorul Ubar (embrion).

Bazele acestor trei puncte sunt primele trei zile. După aceea, AHP incepe să se dezvolte, ceea ce înseamnă că inferiorul începe să ceară din partea superiorului Partzuf, de la Galgalta ve Eynaim, care este conectat cu următorul Partzuf, numit Creator.

Cu alte cuvinte, partea feminină, cea inferioară, solicită partea masculină să fie conectată cu Creatorul. Toate piesele lucrează cu o intenție de a dărui. Chiar și Ubar vrea să se dezvolte către dăruire, să adere la partea superioară și continuă să se împartă în dezvoltarea Tachtonim (cele inferioare).

Nimeni nu lucrează la propria sa dorință, ci toți lucrează pentru binele altora, lucrează cu dorința celorlalți.

Dupa aceea, dezvoltarea începe în trei luni, încă trei luni și încă trei luni, care se numesc compartimentele în care Ubar se dezvoltă.

După ce Partzuful termină dezvoltarea completă, uterul incepe să se contracte, ceea ce înseamnă că și superiorul începe să împingă afara în mod intenționat Tachton (partea inferioară), care a fost în curs de dezvoltare în interiorul lui și astfel Tachton iese afară.

Din Lectia de Cabala în Linba Rusă 4/24/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: