Uau, anul acesta a început destul de bine!

294.2Comentariu: Se spune că America are primul război civil digital în care toți uriașii mass-media închid totul.

Google a eliminat toate aplicațiile rețelei sociale Parler – era prea dreaptă. Twitter a interzis definitiv contul lui Trump (avea 89 de milioane de utilizatori), apoi conturile fostului său consilier pentru securitate națională, apoi avocatului său. YouTube a eliminat canalul unui fost consilier al lui Trump. Serverul lui Donald Trump s-a prăbușit și s-a închis.

Răspunsul meu: Cine a decis asta ?! Acest lucru trebuie decis de către Curtea Supremă. Cum poate un birou să blocheze astfel de oameni? Ce drept au astfel de organizații care au fost create și care ar fi declarat că servesc oamenii – să servească! – să își asume autoritatea de a lua astfel de decizii? Unde este scris?

Întrebare: Nu este specificat nicăieri. Aceasta este o astfel de dictatură, un GULAG digital. La ce poate duce asta?

Răspuns: Ei, în principiu, s-au îngropat cu asta. Au băgat un cui în sicriu.

Întrebare: Deci crezi că acum au început să se distrugă în liniște?

Răspuns: Desigur! Deși există câștiguri de miliarde de dolari, acestea au fost plătite și acum înțeleg că vor fi aproape de noul guvern. Dar cu aceasta au ucis toată mass-media.

Întrebare: Crezi că oamenii vor înțelege că acesta este într-adevăr un rău?

Răspuns: Acesta nu este doar răul, este incredibil! Sistemul în care avem încredere, care ar trebui să transmită doar informații pure independente de oricine, se arată ca fiind absolut corupt.

Întrebare: Este bine pentru omenire să ajungă la o astfel de stare de „încredere în nimeni”?

Răspuns: Da, cred că oamenii se vor limita doar la cercetări științifice, mai mult sau mai puțin sociale, sociologice. Și nu vor crede nimic altceva și, cu atât mai mult, știrile și toate aceste zvonuri.

Întrebare: Ce crezi că va veni pentru a înlocui acest imens imperiu?

Răspuns: Nimic. Acum omenirea trece, nu numai în America, ci și în întreaga lume, printr-o restructurare foarte mare.

Întrebare: Și ce va veni în acest loc dacă este gol?

Răspuns: Mai întâi, trebuie să vină revelația răului – că suntem egoiști și suntem ghidați doar de egoism. Și adevărul nu este deloc important pentru noi, doar victoria personală este. Chiar dacă greșim absolut și știm că greșim. Adică, dreptul nostru este mai presus de toate.

Întrebare: Această realizare va veni și atunci ce? O persoană își dă seama că egoismul este rău, este distructiv. Deci, ce urmează?

Răspuns: Atunci vor căuta cum să se ridice deasupra. Și aici trebuie să te ridici deasupra naturii umane. Cum să ne ridicăm deasupra naturii noastre? Aici avem nevoie de metoda Cabalei – cum sunt atrase forțele superioare ale naturii care ne ridică la nivelul lor. Pentru că la nivelul nostru nu se poate face nimic. Această ultimă etapă de înțelegere a egoismului în forma sa cea mai de jos și, prin urmare, cea mai corectă, adevărată, teribilă – acum se manifestă.

Trebuie să aflu adevărul despre puterea care stăpânește lumea și nu că oamenii stăpânesc.

Întrebare: Văd de ce aleargă oamenii. La ce se rezumă și de ce nu sunt mulțumit de asta?

Răspuns: Nu se mai poate tolera.

Comentariu: Nu se mai poate. Și va fi deja la vârful suportabilității.

Răspunsul meu: Da. Foarte interesant. Totul se va manifesta.

Întrebare: Voi înțelege că există Creatorul, că există această putere, la care trebuie să mă îndrept? Va exista o înțelegere atât de clară?

Răspuns: Voi înțelege acest lucru din faptul că au luat toate aceste mijloace de comunicare cu care mă hrăneam și acum nu mai am cu ce să trăiesc. Trebuie să găsesc o direcție care să mă conducă înainte. Și această direcție nu există în lumea noastră egoistă. Acesta este un moment și o stare foarte bune.

Apoi vom începe să căutăm și vom găsi adevărata sursă reală a vieții. Și nu cel care a fost creat de tot felul de Google și de alții. Timpul lor tocmai a trecut.

2021 este momentul unei restructurări foarte grave, profunde, de bază a umanității.

Comentariu: Un scenariu mare, strălucitor este de văzut aici.

Răspunsul meu: Desigur. Uau, anul acesta a început destul de bine!

Din  emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 21.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed