Un agent poștal cu un colet de la Creator

Întrebare: Care sunt detaliile pentru a discerne astfel ca cererea către Creator să fie corectă și precisă?

Răspuns: Este ca și cum mi se vorbește pe undele pe care nu le percep: mi se trimit unde radio sau tv, sau orice altă rază pe care nu o captez. Nici măcar nu percep că mi se spune ceva.

Am nevoie să mi se adreseze cu o forță suficientă, din toată inima și în gama de unde pe care sunt capabil să o percep. Și, o dată ce am primit un mesaj de o putere corectă și în gama corectă de frecvenţe, pot să îl gestionez. Există mai multe filtre în mintea mea care trebuie traversate înainte de a ajunge la inima mea şi a o penetra.

Deci, trebuie să am o idee despre subiectul despre care mi se vorbește. Creatorul are un singur subiect – acela de a dărui creaturilor, pentru că El este bun și binevoitor. Dacă vorbiți despre oportunitatea de a dărui creaturilor, atunci El este pregătit să vă asculte. Este natura Sa!

Partzuf-ul superior, numit Creator în raport cu noi, este aranjat într-un asemenea mod.

Dacă vorbiți despre posibilitatea de a dărui creaturilor, El vă va auzi imediat. Și apoi, El vă va auzi încă un pic mai mult – în funcție de gradele în care ne găsim: inferior și superior. A asculta – asta înseamnă a accepta rugăciunea, dorința ridicată prin voi, și a o ridicamai sus. În Cartea Zohar este scris că este un înger special care o face – o forță specială. Și mai sus, Lumina se va îmbrăca de dorința voastră, iar tot acest pachet: dorința umplută de Lumină, va fi transmis în jos, creaturilor.

Se va dovedi atunci că toate creaturile vor primi plenitudinea Creatorului, atitudinea Sa, în acoperirea (îmbrăcămintea) voastră. Grație acesteia, veți deveni partenerul Creatorului, vă veți numi un dăruitor în raport cu toate creaturile.

Întrebare: Trebuie să discern cui mă adresez exact?

Răspuns: Trebuie să clarifici şi asta, cui te adresezi.

În primul rând trebuie să vă pregătiți, să exprimați recunoștința voastră, binecuvântarea, altfel nu sunteți conduși spre superior.

Toate aceste rugăciuni sunt necesare pentru a vă acorda, a vă pregăti pentru contactul cu Creatorul. Pentru a face acest lucru, trebuie să-L slăviți, să-I cântați laude – asta vă va da direcția corectă spre El. Altfel, nu veți ști în ce direcție vă adresați.

Din Lecția pe articolul lui Rabash, 07.04.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed