Un mesaj pentru mase

Întrebare: Instrumentul principal sunt schimbările noastre interioare cu care ne confruntăm şi dorinţa noastră de a-L revela pe Creator, altora. Cum putem transmite acest lucru din grupul nostru cabalistic la educaţia integrală pe care o dirijăm spre mase ?

Răspuns: Prin niciun mijloc nu putem face aceasta deoarece masele nu dispun de o dorinţă interioară pentru Creator, nu au nevoie de ea. De exemplu, la Congresul de la Arava, noi am văzut antilope. Dacă aţi fi avut dorinţa de a vorbi, aş fi fost bucuros să discut cu voi despre frumuseţea şi graţia lor. Cu toate acestea, nu aţi avut această dorinţă, aşa că nu am lucrat la ea.

Dacă nu aveţi dorinţa născută în interior, genele voastre, hormonii şi Reshimot, dacă nu aveţi cea mai mică aspiraţie spre Superior, spre lumea spirituală, nu ar trebui să vorbesc cu voi despre acest subiect, deoarece nu voi obţine niciodată un răspuns din partea voastră.

Întrebare: Dar nu mergem spre cei 99% în dorinţa de a le revela Creatorul, în loc de a îmbunătăţii viaţa lor materială, doar ?

Răspuns: Este greşit! O persoană este un ansamblu de dorinţe. Dacă unei persoane îi lipseşte nivelul spiritual al dorinţei, ceea ce înseamnă acel tip de dorinţă care se găseşte mereu, în interior şi nu este dezvăluit încă, atunci nu ar trebui să-l trezesc. Nu vreau, deloc, să vorbesc cu această persoană despre Creator. Tot ceea ce vreau este să-l conectez cu alţii.

Fiind în interiorul acestei uniuni materiale egoiste, în cele din urmă va simţi că aceasta funcţionează bine: „este bine că suntem împreună”. Atunci, ea va începe să simtă că, a fi împreună este mare, în general, indiferent de câştigul material ce urmează. Va deveni clar pentru ea că, „a trăi împreună” are o adevărată savoare, care brusc, începe să o mulţumească.

Constant, va trebui să transmiteţi un mesaj maselor referitor la conexiune şi unitate; ei vor primi prin voi. Fără voi, ei nu vor fi în măsură să obţină ceva. Ar trebui să munciţi ca emiţătoare de Lumină de la Creator, prin intermediul grupului, pentru mase. Sunteţi preţioşi pentru ei, deoarece aveţi grupul şi în interior puteţi primi puterea ce va fi transmisă spre AHP, ceea ce înseamnă aceste mase.

Discuţia privind educaţia integrală, 20.01.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: