Un robinet care reglează întreaga noastră viață

Întrebare: Cum pot influența viața mea?

Răspuns: În măsura în care ești încorporat în întreaga realitate, permiți Luminii să o umple prin tine. Lumina este bună și binevoitoare. Întreaga creație a fost creată de aceasta și vrea să fie umplută cu Lumină. Fiind la mijloc, vei ajuta Lumina să umple întreaga lume.

 

Pe de o parte, există întreaga creație și pe de altă parte, există Lumina, și ești între cele două ca un dop care blochează calea Luminii, lăsând robinetul închis. Trebuie să deschizi robinetul și să lași Lumina să umple întreaga creație.

Pentru a face asta, trebuie să fii încorporat în creație într-o oarecare măsură și pe de altă parte, te conectezi la Lumină. Astfel, conectezi cele două și Lumina poate curge prin tine la întreaga creație. Ești ca un dirijor, o conductă de legătură. Deschizi robinetul și Lumina trece și umple întreaga lume.

Întrebare: Cum pot deschide acest robinet?

Răspuns: Asta depinde de cât de inclus ești în creație și în Lumină, unindu-le astfel pe cele două. Conectându-le, deschizi robinetul. Totul se face în interiorul tău.

Creația devine AHP-ul tău și Lumina devine GE al tău, și rolul tău este de a deveni conducta care le leagă pe cele două. Aceasta este misiunea lui Israel. Israel sunt cei care deschid robinetul.

Întrebare: Se pare că, dacă vreau să schimb realitatea, am nevoie să mă agăț de robinet.

Răspuns: Acum, tu ții acest robinet în mâinile tale, dacă dorești asta sau nu. Problema este că nu simți cum blochezi calea pentru Lumină, bunătate și nu lași să se răspândească spre întreaga omenire.

Întrebare: Care este primul lucru pe care trebuie să-l fac?

Răspuns: Primul lucru este să te conectezi cu oameni ca tine și, împreună, să stabiliți un sistem similar cu Lumina. Astfel, deschideți robinetul pentru Lumină.

Din kab.tv, ”Întâlnirea lumilor”, 20.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: